Politica de retur

Potrivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul de a returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielilor directe de returnare. Produsul returnat trebuie sa fie insotit de toate accesoriile cu care a fost vandut, de ambalajul intact si de formularul de retur pus la dispozitie de vanzator. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat într-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, vanzatorul poate solicita consumatorului o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.

Garantia produselor

Pentru produsele achizitionate, se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs, prezent in colet, si cu legislatia valabila in Romania. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

  • produsul sa fi fost cumparat si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
  • sa respecte instructiunile de folosire impuse de producator;
  • sa nu faca interventii neautorizate asupra produsului;
  • sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;
  • sa pastreze toate accesoriile care au insoti produsul si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. De asemenea, drepturile clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.