Website-ul „https://smarthomecenter.ro” este detinut si administrat de SC Fun Media SRL, cu sediul social in Craiova, Str. Doljului Nr. 15, Bloc R1, Ap. 03, Nr. Reg. Comertului: J16/2310/2008, CUI: RO24817894. Navigarea pe website-ul „https://smarthomecenter.ro” echivaleaza cu intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos. Detinatorul website-ului  isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

1. Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului „https://smarthomecenter.ro”, format din imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, este integral proprietatea SC Fun Media SRL si a furnizorilor sau partenerilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acord a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

2. Raspunderea

Website-ul „https://smarthomecenter.ro” este liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de accesarea sau utilizarea informatiilor de pe site, precum si pentru integritatea link-urilor publicate cu scop informativ. Website-ul „https://smarthomecenter.ro” nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de acesta sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Informatiile incluse pe „https://smarthomecenter.ro” au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

3. Preturile de vanzare

Preturile publicate pe website-ul „https://smarthomecenter.ro” sunt exprimate in lei si contin TVA. Detinatorul website-ului  isi rezerva dreptul de a modifica  in orice moment preturile produselor fara nici un fel de notificare prealabila.

4. Comanda

Prin plasarea unei comenzi, clientul isi exprima intentia de a cumpara produsele selectate si garanteaza ca toate datele de facturare si de livrare sunt reale si corecte. De asemenea, se declara de acord ca un reprezentant al „https://smarthomecenter.ro” sa il contacteze pentru confirmarea comenzii. Utilizatorul este responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

Vanzatorul poate refuza trimiterea unei comenzi, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, in cazul in care apar urmatoarele situatii:

 • clientul anuleaza comanda inainte ca aceasta sa fie achitata si livrata;
 • datele Clientului sunt incorecte sau incomplete;
 • activitatea clientului poate produce daune vanzatorului sau partenerilor;
 • produsele comandate nu se mai fabrica si nu pot fi inlocuite cu unele similare;
 • au existat cel putin doua livrari consecutive esuate la adresa comunicata de client.

5. Facturarea si plata

Pretul, modalitatea de plata si de livrare sunt specificate in timpul plasarii comenzii. Plata se poate face doar prin ramburs, in momentul primirii coletului. Clientul se face raspunzator de corectitudinea informatiilor furnizate pentru facturare.

6. Livrarea si receptia produselor

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei si se poate realiza fie de catre reprezentantii Fun Media SRL, fie prin intermediul unui Curier. In cazul in care clientul se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii in mod personal, comanda va fi plasata la adresa precizata unei alte persoane, cu varsta mai mare de 18 ani, si doar in cazul confirmarii de catre client prin e-mail sau la telefonul din comanda a numelui persoanei imputernicite pentru receptionarea livrarii.

Data estimata de livrare poate varia in functie de produse, adresa clientului sau eficienta serviciilor de curierat. In cazul in care produsele sunt livrate prin curier, clientul se obliga sa verifce integritatea coletului si a bonului de livrare (AWB) prezentat de catre curier si sa anunte vanzatorul prin e-mail sau telefonic, in termen de 24 de ore de la data receptionarii coletului, orice diferenta intre comanda, factura sau cantitatea de produse receptionate. Prin absenta acestei notificari, clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor comandate.

7. Garantia produselor

Pentru produsele achizitionate, se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs, prezent in colet, si cu legislatia valabila in Romania. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

 • produsul sa fi fost cumparat si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 • sa respecte instructiunile de folosire impuse de producator;
 • sa nu faca interventii neautorizate asupra produsului;
 • sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;
 • sa pastreze toate accesoriile care au insoti produsul si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. De asemenea, drepturile clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

8. Politica de retur

Potrivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul de a returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielilor directe de returnare. Produsul returnat trebuie sa fie insotit de toate accesoriile cu care a fost vandut, de ambalajul intact si de formularul de retur pus la dispozitie de vanzator. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat într-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, vanzatorul poate solicita consumatorului o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.

9. Politica de confidentialitate si cookies

Prin efectuarea unei comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere, clientii declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a vanzatorului si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

 • comunicare comerciala si in scop de marketing: oferte, formulare de comanda, confirmari de livrare, promotii, sondaje de satisfactie a clientilor privind produsele si serviciile Vanzatorului;
 • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in website, administrare cont, etc);
 • statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
 • pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale „https://smarthomecenter.ro”;
 • urmarirea datelor de vanzare.

Vanzatorul nu va dezvalui nici un fel de informatie despre clientii sai fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. Poate, insa, dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Mai multe informatii despre politica de confidentialitate aici.
Mai multe informatii despre politica de cookies aici.

Va multumim!